×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /hsphere/local/home/medicfakcp/mf.unsa.ba/podaci/galerija/Dan_otvorenih_vrata
×

Obavijest

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: podaci//galerija/Dan_otvorenih_vrata

Dana 14.05.2015 uspješno je realiziran "Dan otvorenih vrata Medicinskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu" na kojem su maturantima prezentirani nastavni plan i program, dosadašnje i buduće aktivnosti  Fakulteta kao i aktivnosti  udruženja studenata Medicinskog fakulteta.  Poseban interes maturanti su pokazali za  za novi studijski program  na engleskom jeziku.

Nakon prezentacije, svi zainteresirani su u malim grupama  obišli laboratorije, učionice, sale, amfiteatre kao i ostale prostore  najopremljenije i najelitnije  visokoškolske ustanove sa najdužom tradicijom  u oblasti medicinske edukacije u Bosni i Hercegovini.

Zahvaljujemo se svim zainteresiranim maturantima  na ugodnom druženju i pokazanom interesu uz želje za uspjeh u daljem obrazovanju.

 

{gallery}/galerija/Dan_otvorenih_vrata{/gallery}