Alumni

 

Poštovane kolegice i kolege,

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas da se pridružite i pomognete nam u osnivanju Udruženja bivših studenata i prijatelja Medicinskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu – Almae Matris Alumni Facultatis Medicinae Saraeviensis.

Udruženje bi okupljalo bivše studente koji su završili Medicinski fakultet u Sarajevu, ali su dobrodošli i oni koji nam mogu biti partneri u našem budućem radu.

Osnovni ciljevi osnivanja su: očuvanje tradicije, promocija Fakulteta, uspostava i razvijanje saradnje sa ustanovama u kojima rade naši bivši student kao i ustanovama sa kojima Fakultet može razviti poslovnu saradnju, započinjanje različitih oblika saradnje između sadašnjih i bivših studenata Medicinskog fakulteta u Sarajevu, uključivanje dokazanih stručnjaka u nastavne procese dodiplomskog i doktoralnog studija i dr.

U želji da Vas što bolje predstavimo molimo Vas da ispunite obrazac, a ukoliko imate dodatna pitanja upite možete slati na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..